Over Bits and Bites

Wie ?

Na haar opleiding aan Hotelschool Spermalie te Brugge heeft zaakvoerster Inge Van Hoecke steeds in de bediening gewerkt.
Onder andere in “De Pastorale” te Reet, “Antwerp Hilton” en “Dock’s Café” te Antwerpen. Eén voor één zaken waar gastvriendelijkheid, correcte bediening en een kwalitatieve keuken hoog in het vaandel worden gedragen.
Ze leerde veel van de gerechten die in deze zaken bereid werden maar zag ook hoe er organisatorisch efficient gewerkt kan worden.
Dat maakte dat zij al snel als zaalverantwoordelijke het reilen en zeilen in goede banen leidde.
Daarbij kreeg en krijgt zij de hulp van gelijkgestemde collega’s, waar nog steeds mee samengewerkt wordt.

Wat ?

Omdat ieders wensen net iets anders zijn, vindt zij “werken op maat” zeer belangrijk.
Door jarenlange ervaring in de bediening, en haar passie voor koken, weet Inge hoe belangrijk het totale plaatje is. Maar ook dat dit van gelegenheid tot gelegenheid en van persoon tot persoon verschillend kan zijn. Echter, de combinatie van gastvriendelijkheid, een correcte bediening en lekker eten is onontbeerlijk.
Net deze ervaring is dan ook een grote troef van “Bits and Bites”.

U ontvangt gasten, geeft een feestje of U wilt uw partner eens verwennen met een lekker etentje thuis ?
Het voorzien en opstellen van tafels, stoelen, decoratie of een tent. Een menu samenstellen en daarvoor de juiste, verse ingrediënten zoeken. De culinaire voorbereiding en het voorzien van de juiste dranken. Op de dag zelf het bereiden en bedienen én er voor zorgen dat alles is waar het hoort te zijn. En last but not least, na een leuke vermoeiende dag : het opruimen en opkuisen.
Uiteindelijk komt U er amper aan toe enkele woorden te wisselen met uw gasten.

Onze troef is dat wij volledig op maat werken.
De bereiding van hapjes tot een volledig gastronomisch menu ? Een koud of warm buffet ? BBQ, finger-food of walking diner ?
Wij voorzien materialen, zetten op en zorgen er voor dat achteraf alles terug opgeruimd wordt.
U heeft vragen of hulp nodig voor, tijdens of na het evenement ? U zoekt een volledig team of iemand om aan te sturen ?
Wij hebben vaste medewerkers en weten bij wie we kunnen aankloppen voor bvb tenten, een springkasteel, extra animatie,…

Waar ?

Eender waar U vindt dat het de geschikte lokatie is. Of wij helpen U om deze te vinden.
Vertrekkende vanuit het Limburgse Korspel (deelgemeente van Beringen), bedienen wij waar en wanneer U wilt.

U kan ons hier contacteren.

Traiteur | Catering | Kok aan huis

Comments are closed.

Beste bezoeker,
Wij zijn verheugd dat er stilaan versoepelingen mogelijk zijn, waardoor het leven terug naar de meer normale situatie kan evolueren. We merken aan het toenemende aantal aanvragen dat ook jullie graag (uitgestelde) feesten willen laten doorgaan. Dat is begrijpelijk en geeft ons hoop dat we binnen afzienbare tijd eindelijk terug aan de slag kunnen en eindelijk terug menselijk contact zullen hebben op de manier die ons zo nauw aan het hart ligt.
Maar : voorlopig is er nog niets geweten omtrent feesten (thuis). Het is niet omdat u nu met 10 buiten mag afspreken, dat er ook terug feesten georganiseerd mogen worden. Bij de samenkomsten van max. 10 personen buiten (en ook met de wettelijke limiet van 4 personen binnen) dienen de algemeen geldende corona-maatregelen in acht genomen worden : 1,5m afstand (behalve met uw knuffelcontact), mondmasker, geen goederen gemeenschappelijk aanraken, ...
Het is bijgevolg nog steeds verboden om (thuis) feesten te organiseren, en er is ook nog geen vooropgestelde datum ! Het is dus niet omdat de restaurants & café's misschien open gaan op 1/5, dat feesten ook zullen mogen. Wij weten van het voorgaande jaar, dat catering/feestaanneming meestal pas later toegelaten wordt, en als eerste terug stopgezet wordt.
Er wordt door de betrokken partijen (GEMS, regering, Horeca Vlaanderen/Brussel/Wallonië,...) nog hard gewerkt aan het opstellen van de nieuwe sector-protocollen om de horeca-afdelingen op de meest corona-veilige manier te laten opstarten. Dus ook daar zijn wij afwachtende om te zien onder welke condities zaken zullen mogen en moeten verlopen.
Hierdoor kunnen wij u nog geen concrete informatie verstrekken of offertes maken. En vragen wij u ook om geen feesten concreet te plannen : wij weten van het afgelopen jaar dat het voor ons, maar nog minder voor mensen die zich verheugen op een feest, niet aangenaam is om alles constant te moeten herzien tot zelfs annuleren.
Wij nemen momenteel uw vragen aan, leggen eventueel in overleg een datum (onder voorbehoud) vast...maar concrete offertes of planningen kunnen wij u nog niet aanbieden.
Met vriendelijke groeten & blijf gezond !
Inge & Derek