Luxe hapjes

Koude hapjes

Terrine van ganzelever met compote van rabarber
Slaatje van grijze garnalen, Granny Smithappel en zure room
Rillette van eend op meergranen toast
Mousse van forel met brunoise van komkommer
Lolly van mozzarella en kerstomaatjes
Koude aspergesoep met gerookte paling (seizoen)
Gazpacho
Canneloni van gerookte zalm en ruccola
Gerookte eendeborst met vijgencompote
Tartaar van verse en gerookte zalm met avocado
Hammousse met krokantje van Won Ton deeg

Warme hapjes

Toastje met warme geitenkaas en honing
Gebakken rode tonijn met sesamzaadjes en gelei van soja en wasabi
Gebakken ganzelever met gekarameliseerd witloof
Broccolisoep met pancetta
Bladerdeegje met zalm
Gevogeltekroketjes met Gandaham
Gefrituurde reepjes zeetong met tartaarsaus
Ratatouille met gebakken scampi
Garnalenbisque

Traiteur | Catering | Kok aan huis

Comments are closed.

Beste bezoeker,
Wij zijn verheugd dat er stilaan versoepelingen mogelijk zijn, waardoor het leven terug naar de meer normale situatie kan evolueren. We merken aan het toenemende aantal aanvragen dat ook jullie graag (uitgestelde) feesten willen laten doorgaan. Dat is begrijpelijk en geeft ons hoop dat we binnen afzienbare tijd eindelijk terug aan de slag kunnen en eindelijk terug menselijk contact zullen hebben op de manier die ons zo nauw aan het hart ligt.
Maar : voorlopig is er nog niets geweten omtrent feesten (thuis). Het is niet omdat u nu met 10 buiten mag afspreken, dat er ook terug feesten georganiseerd mogen worden. Bij de samenkomsten van max. 10 personen buiten (en ook met de wettelijke limiet van 4 personen binnen) dienen de algemeen geldende corona-maatregelen in acht genomen worden : 1,5m afstand (behalve met uw knuffelcontact), mondmasker, geen goederen gemeenschappelijk aanraken, ...
Het is bijgevolg nog steeds verboden om (thuis) feesten te organiseren, en er is ook nog geen vooropgestelde datum ! Het is dus niet omdat de restaurants & café's misschien open gaan op 1/5, dat feesten ook zullen mogen. Wij weten van het voorgaande jaar, dat catering/feestaanneming meestal pas later toegelaten wordt, en als eerste terug stopgezet wordt.
Er wordt door de betrokken partijen (GEMS, regering, Horeca Vlaanderen/Brussel/Wallonië,...) nog hard gewerkt aan het opstellen van de nieuwe sector-protocollen om de horeca-afdelingen op de meest corona-veilige manier te laten opstarten. Dus ook daar zijn wij afwachtende om te zien onder welke condities zaken zullen mogen en moeten verlopen.
Hierdoor kunnen wij u nog geen concrete informatie verstrekken of offertes maken. En vragen wij u ook om geen feesten concreet te plannen : wij weten van het afgelopen jaar dat het voor ons, maar nog minder voor mensen die zich verheugen op een feest, niet aangenaam is om alles constant te moeten herzien tot zelfs annuleren.
Wij nemen momenteel uw vragen aan, leggen eventueel in overleg een datum (onder voorbehoud) vast...maar concrete offertes of planningen kunnen wij u nog niet aanbieden.
Met vriendelijke groeten & blijf gezond !
Inge & Derek