Hoofdgerechten

Vis

Bouillabaisse met toast met rouille
Kabeljauwhaasje in ’t groen
Stoofpotje van kreeft (1/1) met seizoensgroenten
Op zijn vel gebakken zeebaars met garnalenjus, artisjokcrème & tomatensalsa
Pot au feu van zeebaars, zalm en scampi met witte wijnsaus en groenten
1/1 kreeft Belle Vue

Vlees & Gevogelte

Duo van kalfszwezerik en varkenswangetjes
Kalfsfilet met spinazie en boschampignons, puree van broccoli, rode wijnsaus
Lamskroon op een bedje van ratatouille, aardappelrösti & lamsjus met rozemarijn
Rollade van kalkoen, gevuld met champignons, groentengratin
Duo van lamsfilet en geitenkaas met tapenade van zwarte olijven,
stoemp verrijkt met spinazie & krokantje van Parmezaanse kaas
Eendenborst met een puree van erwtjes, krokante boontjes en een aardappeltaartje

Traiteur | Catering | Kok aan huis

Comments are closed.

Traiteur Bits and Bites | 3581 Beverlo - Beringen | 0475 92 61 89 | info@bits-and-bites.be

/* */