Gastenboek

Sign Guestbook | Show Guestbook
Vandezande - Van Geel
Twee feestjes mee gehad. Alleen maar goed. Perfecte service, volledige organisatie inclusief tafels, stoelen,.... Een bbq die toch net anders is dan anders. Niet zomaar een massa voedsel op het vuur, maar netjes, lekker, heerlijke smaken, perfecte bediening. Fijne inkleding, je krijgt wat je afspreekt, eerlijke afrekening en daar mag gerust een iets hoger prijskaartje aan hangen. (alhoewel dat de prijs goed meeviel). Zeker een aanrader. Ook het tweede feestje met alleen levering van gerechten was tot in de puntjes afgewerkt.
10/25/12

Roekaerts
Bits and bites heeft het communiefeest van ons zoontje uitstekend verzorgd, zelfs de aankleding van de zaal. Heerlijk eten en mooi verzorgd.
10/30/12

Lilianne heylen
Al 2 BBQ-feestjes gehad voor een heel verschillend publiek en alleen maar lof geoogst: heel verzorgd en lekker eten, fijne en discrete bediening. Alles wordt netjes opgeruimd achteraf. Een aanrader voor iedereen die een klasse feestje wil tegen een schappelijke prijs.
10/31/12

De Maeijer Ida
Intussen twee keer met Bits and Bites gewerkt. Omdat het voor een nieuwjaarsreceptie met buren is, waarbij de mensen vrij zijn te komen/gaan wanneer het past, koos ik voor een buffet. De eerste keer was dat met gerookte vissoorten en dit jaar een uitgebreid algemeen koud buffet. Telkens met een kaasbuffetje ernaast en aangepaste wijnen. Elke keer kon dit vlot afgesproken worden, bleek de kwaliteit van een hoog niveau en was de bediening perfect. Prijs/kwaliteit kan dit niet beter, doe zo verder.
01/13/13

Bové Ini
Wij hebben beroep gedaan op Bits and Bites voor het dessertenbuffet op ons trouwfeest. Dit buffet was werkelijk een hoogtepunt op een prachtige dag. De hapjes waren niet alleen heel erg lekker, maar ook de presentatie was op en top af! Alles stond mooi opgesteld, en werd gepresenteerd met een prachtige dosis vuurwerk! Onze gasten waren laaiend enthoussiast en sommigen deden ondertussen ook al beroep op hun service. Binnenkort verzorgt Bits and Bies onze babyborrel en wij kijken daar alvast heel erg naar uit!
01/30/13

Bart V.
Voor oudejaarsavond hadden we enkele van de eindejaars-suggesties besteld, en zo verschillende 4-gangenmenu's samengesteld. Het bestellen, afspreken en leveren verliep zeer vlot en met de bijgevoegde handleiding was het opwarmen en afwerken geen enkel probleem. Als we in de toekomst nog iets te vieren hebben, dan zal het met Bits and Bites zijn.
01/30/13

Nele en Bram
Vorig jaar had Inge reeds voor het lentefeest van mijn dochter gezorgd voor een heerlijke zuiderse BBQ! Voor oudejaar hebben we voor een tweede maal beroep gedaan op Bits and Bites. Het was weer super heerlijk! OOk de service van Inge en haar man zijn fantastisch. Met de begeleidende tekst om de borden te garneren hebben wij een heerlijke maaltijd kunne voorzien. Dus voor ons volgende feest zal ik zeker terugbellen naar Bits and Bites!
03/20/13

Fam. Deferme-Claes
Pracht ervaring! Alles was bespreekbaar,correcte prijs kwaliteit. Tot in de puntjes verzorgd. Meer dan voldoende! Je mag gerust zijn als je hier een feestje boekt. Een echte aanrader
05/27/14

Patrick Dirickx
Koud en warm buffet gehad voor ons familiekerstfeest. Alles perfect in orde. Vlees à point - vis correct gaar - alles voldoende - heerlijke gerechten . Tip top.
12/22/14

Van Assche - Anthoon
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige service en het zeer lekkere eten. We hebben genoten van de eerste tot de laatste hap. Hartelijk dank en we wensen jullie nog fijne feesten toe.
03/10/15

Goormans
Absolute aanrader. Heel lekker thuis gegeten. Moesten alleen maar de benen onder tafel steken. Alles piekfijn achter gelaten. Bedankt Inge!!!
05/15/15

Grobben-Wouters
Wij hebben beroep gedaan op Bits and bites voor het Vormsel van onze dochter. Ik wilde een dag zonder zorgen en volop genieten. En dat hebben we gedaan!!! Een feest op maat. Alles was tip-top: bediening, hapjes, bbq, dessertbufet en een chocoladefontein wat de dochter wilde. Ook de proseco en wijnen waren zeer lekker! ZALIG!
05/19/15

david geysen
Wij kennen B&Bites al jaren. Ik ben zelf een hobbykok, maar wilde op het lentefeest van mijn zoontje ook eens gewoon 'gastheer' zijn. Bij Inge kan je er op rekenen dat alles in orde komt van hapje tem dessert, dat alles super lekker is en alles correct verloopt naar de wens van elke klant. Het belangrijkste bij B&Bites is dat alles met de glimlach gebeurt, dat heb je nodig als je (zelf) feest!
05/20/15

Aerts-Marsoul
Wij hebben Bits & Bites via Internet gevonden, voor een communiefeest. De voorgestelde menu's deden ons honger krijgen, dus da's een goed teken. Verdere samenwerking is heel goed verlopen: duidelijke en tijdige afspraken, lekker eten, en fijne bediening tijdens het feest. Aanrader !
05/21/15

wendy stevens
We hadden Inge gevraagd voor het buffet te verzorgen van de communie van onze oudste zoon. Het was super lekker en heel verzorgd. Een echte aanrader!!
06/7/15

Jo Vandersmissen
Inge en Derek, van harte bedankt voor het zeer geslaagde communiefeest van onze Emile! Alles was dik in orde!! Van de eerste tot de laatste hap, de 'speciale' wensen van Emile, de versiering, de bediening,.... Jullie zijn een topteam!! Groetjes en tot de volgende keer!! Jo en Anniek Emile en Arthur
05/12/16

Therese en Fernand
Mogen wij jullie nog eens danken voor de unieke catering ter gelegenheid van de 80 jarige viering van mijn man. De hapjes waren op het hoogst culinair niveau en de dessertjes waren uniek zowel qua presentatie als qua fijn proeverij! Wij komen zeker bij u terug aankloppen. Therese en Fernand.
06/22/16

kris en Katrijn
We hadden vertrouwen in jullie dat het in orde zou zijn. Deze verwachting is ruimschoots overtroffen. superlatieven schieten me tekort. Super bedankt , ook dit heeft mij tot een heel contente bruid gemaakt . :-)
08/21/16

Lilianne Heylen
Danke Inge voor het perfecte feest dat je thuis (weer) verzorgd hebt. Enkel lof, geen enkele opmerking. Elk buffet perfect en discreet bemand... Ondanks de hitte werden de gasten op hun wenken bediend (een dikke merci aan je team!). Zowel de voorbereiding als de afsluiting verliepen perfect. Geen feest meer thuis zonder jullie expertise!
08/31/16

Steven en Hilde
Ondanks de moeilijke formule (verschillende aperitiefhapjes, verschillende kleine voorgerechten, verschillende kleine hoofdgerechten), waren jullie er perfect in geslaagd om er zowel kwalitatief als qua timing een geslaagd feest van te maken. En ook belangrijk: altijd even vriendelijk in de omgang (in de voorbereiding, tijdens en na het feest). Voor herhaling vatbaar!
09/21/16

Lucrèce De Schrijver-Temmerman
Vooreerst onze beste wensen voor een warm, gelukkig en gezond nieuwjaar 2017! Bovendien wil ik van de gelegenheid gebruik maken u hartelijk te danken voor het lekker kerstmenu dat u ons bezorgde. We hebben met de hele familie genoten van een voortreffelijk feestmenu met alles erop en eraan. "DANKJEWEL HIERVOOR" MVG
01/17/17

Diede & Tom
Dankjewel voor het lekkere eten en de fantastische service! Wij zijn heel tevreden en Siel had een topfeest
05/14/18

Ragna
Vooreerst wil ik u al bedanken voor het lekkere eten. Iedereen was weer heel enthousiast en tevreden van de geleverde kwaliteit.
05/14/18

Luc Reusen
Winter BBQ tot in de puntjes verzorgd. Kunnen genieten van een verjaardagsfeest zonder kopzorgen of stress. Super lekker eten en anders dan de klassieke BBQ gerechten. Iedereen was tevreden.
12/12/18

Julie Willems
Mijn beste wensen voor 2019! Het eten was heerlijk en gemakkelijk af te werken. We hebben er van genoten.
01/2/19

Sofie
Zowel de gasten als wij zelf hebben erg genoten van de heerlijke maaltijd en de fijne bediening! De keuken werd heel netjes achtergelaten. Bij een volgende gelegenheid doen we graag nog een keer beroep op jullie!
06/16/19

Marleen Dhont & Denis Gielen
Ik wil jullie graag langs deze weg nog eens extra bedanken voor het SUPERLEKKERE eindejaarsmenu. Ook onze gasten vonden alles bijzonder lekker en fijn ! Alles was tot in de puntjes verzorgd met handige handleiding erbij, we bestellen zeker nog opnieuw bij een of andere gelegenheid ! Bedankt !
01/7/20

Bart
50-jarigen feest We hebben genoten van de all-in formule. Van de apéro met amuses tot BBQ met buffet en het dessert! Lekker eten, fijne en correcte bediening (corona) en uiteraard de lekker wijnen niet te vergeten! Dank je wel
07/14/20

Guido en Josee
Beste Inge, Heel erg bedankt voor uw service en overheerlijke BBQ. Het was een meerwaarde voor het feest. Jullie hebben zelf kunnen vaststellen dat ook de kinderen en kleinkinderen erg tevreden waren. Ook vandaag nog hebben we met smaak kunnen eten van de overschotten. Mogelijk kunnen we in de toekomst nog eens gebruik maken van jullie diensten. Met vriendelijke groeten, Guido en Josee
08/10/20

Gilbert en Noëlla
Heerlijk gegeten, super gemakkelijk want gewoon op te warmen. De eindejaarsmenu is echt een aanrader. En zeker in deze tijd : steun lokaal.
12/25/20