Desserten

Desserten

des·sert (het; o; meervoud: hapjes)
Nagerecht
na·ge·recht (o; meervoud: nagerechten)
Laatste gerecht van een maaltijd

Volgens ons :
Is het dessert de perfecte afsluiter van een menu, of…
Het kan ook in buffetvorm aangeboden worden bij een feest zoals een babyborrel.
Hierbij voorzien we meerdere desserten in kleinere porties, al dan niet met een koffie- en theebuffet.
Onze desserten worden in huis, met dagverse produkten gemaakt :
zo ontstaan de lekkerste desserten.

De keuze is zeker niet beperkt tot onderstaande, maar ze doen het steeds goed :

Kaasbordje (kazen geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht)
Gekarameliseerde appeltjes met kaneel en vanilleroomijs
Millefeuille met vanilleroom & frambozen
Gegratineerde sabayon met vers fruit
Crème Brûlée
Tiramisu met peperkoek
Panna Cotta van platte kaas met een coulis van rood fruit
Carpaccio van ananas met munt, yoghurtijs
Gevulde Cannoli
Chocoladefantasie met Cocos

Traiteur | Catering | Kok aan huis

Comments are closed.

Beste bezoeker,
Wij zijn verheugd dat er stilaan versoepelingen mogelijk zijn, waardoor het leven terug naar de meer normale situatie kan evolueren. We merken aan het toenemende aantal aanvragen dat ook jullie graag (uitgestelde) feesten willen laten doorgaan. Dat is begrijpelijk en geeft ons hoop dat we binnen afzienbare tijd eindelijk terug aan de slag kunnen en eindelijk terug menselijk contact zullen hebben op de manier die ons zo nauw aan het hart ligt.
Maar : voorlopig is er nog niets geweten omtrent feesten (thuis). Het is niet omdat u nu met 10 buiten mag afspreken, dat er ook terug feesten georganiseerd mogen worden. Bij de samenkomsten van max. 10 personen buiten (en ook met de wettelijke limiet van 4 personen binnen) dienen de algemeen geldende corona-maatregelen in acht genomen worden : 1,5m afstand (behalve met uw knuffelcontact), mondmasker, geen goederen gemeenschappelijk aanraken, ...
Het is bijgevolg nog steeds verboden om (thuis) feesten te organiseren, en er is ook nog geen vooropgestelde datum ! Het is dus niet omdat de restaurants & café's misschien open gaan op 1/5, dat feesten ook zullen mogen. Wij weten van het voorgaande jaar, dat catering/feestaanneming meestal pas later toegelaten wordt, en als eerste terug stopgezet wordt.
Er wordt door de betrokken partijen (GEMS, regering, Horeca Vlaanderen/Brussel/Wallonië,...) nog hard gewerkt aan het opstellen van de nieuwe sector-protocollen om de horeca-afdelingen op de meest corona-veilige manier te laten opstarten. Dus ook daar zijn wij afwachtende om te zien onder welke condities zaken zullen mogen en moeten verlopen.
Hierdoor kunnen wij u nog geen concrete informatie verstrekken of offertes maken. En vragen wij u ook om geen feesten concreet te plannen : wij weten van het afgelopen jaar dat het voor ons, maar nog minder voor mensen die zich verheugen op een feest, niet aangenaam is om alles constant te moeten herzien tot zelfs annuleren.
Wij nemen momenteel uw vragen aan, leggen eventueel in overleg een datum (onder voorbehoud) vast...maar concrete offertes of planningen kunnen wij u nog niet aanbieden.
Met vriendelijke groeten & blijf gezond !
Inge & Derek