BBQ

Barbecue

bar·be·cue (m; meervoud: barbecues)
1~openluchtfeest, openluchtpartij waarbij op een rooster gebraden vlees wordt gegeten
2~het hierbij gebruikte apparaat

Volgens ons…
bestaat een barbecue (BBQ) uit : het grillen en roken van ingrediënten, maar ook het (voor)bereiden van (bij)gerechten in open lucht (outdoor cooking).
Bij een informele tuin-BBQ kan dat in buffetvorm, maar het kan ook voor de bereiding van enkele hapjes of als gerecht bij een gangenmenu.
Ook voor een BBQ geloven wij in verfijning, van de basis-ingrediënten tot het afgewerkte product doen wij alles zelf : marinades maken, marineren, sauzen, salades, enz.
Vis, vlees, schaaldieren… grillen, roken, garen. Op de rooster, in papillotte of aan het spit. Aardappelsalade of aardappel in de schil…
Het kan allemaal.
Of het nu gaat om een klassieke bbq, een zuiders getinte bbq, of een winter-bbq… onze formules staan toe om zelf te combineren.

Traiteur | Catering | Kok aan huis

Comments are closed.

Beste bezoeker,
Wij zijn verheugd dat er stilaan versoepelingen mogelijk zijn, waardoor het leven terug naar de meer normale situatie kan evolueren. We merken aan het toenemende aantal aanvragen dat ook jullie graag (uitgestelde) feesten willen laten doorgaan. Dat is begrijpelijk en geeft ons hoop dat we binnen afzienbare tijd eindelijk terug aan de slag kunnen en eindelijk terug menselijk contact zullen hebben op de manier die ons zo nauw aan het hart ligt.
Maar : voorlopig is er nog niets geweten omtrent feesten (thuis). Het is niet omdat u nu met 10 buiten mag afspreken, dat er ook terug feesten georganiseerd mogen worden. Bij de samenkomsten van max. 10 personen buiten (en ook met de wettelijke limiet van 4 personen binnen) dienen de algemeen geldende corona-maatregelen in acht genomen worden : 1,5m afstand (behalve met uw knuffelcontact), mondmasker, geen goederen gemeenschappelijk aanraken, ...
Het is bijgevolg nog steeds verboden om (thuis) feesten te organiseren, en er is ook nog geen vooropgestelde datum ! Het is dus niet omdat de restaurants & café's misschien open gaan op 1/5, dat feesten ook zullen mogen. Wij weten van het voorgaande jaar, dat catering/feestaanneming meestal pas later toegelaten wordt, en als eerste terug stopgezet wordt.
Er wordt door de betrokken partijen (GEMS, regering, Horeca Vlaanderen/Brussel/Wallonië,...) nog hard gewerkt aan het opstellen van de nieuwe sector-protocollen om de horeca-afdelingen op de meest corona-veilige manier te laten opstarten. Dus ook daar zijn wij afwachtende om te zien onder welke condities zaken zullen mogen en moeten verlopen.
Hierdoor kunnen wij u nog geen concrete informatie verstrekken of offertes maken. En vragen wij u ook om geen feesten concreet te plannen : wij weten van het afgelopen jaar dat het voor ons, maar nog minder voor mensen die zich verheugen op een feest, niet aangenaam is om alles constant te moeten herzien tot zelfs annuleren.
Wij nemen momenteel uw vragen aan, leggen eventueel in overleg een datum (onder voorbehoud) vast...maar concrete offertes of planningen kunnen wij u nog niet aanbieden.
Met vriendelijke groeten & blijf gezond !
Inge & Derek