Gerechten

Gerechten

voor·ge·recht (het; o; meervoud: voorgerechten)
1~eerste gerecht

soep (de; v(m); meervoud: soepen)
1~vloeibaar gerecht, gewoonlijk getrokken van vlees, bereid met groenten, vermicelli enz.

hoofd·ge·recht (het; o; meervoud: hoofdgerechten)
1~belangrijkste gang van een maaltijd

Kaas ea nagerechten

Volgens ons :
goed gezelschap verdient een gelijkwaardige maaltijd.
Daarom zijn onze gerechten evenwaardig aan wat u in het betere restaurant krijgt… maar dan geserveerd waar u dit wil.
Ze kunnen dikwijls perfect geleverd worden, met een ‘handleiding’, zodat u zelf verder kan.
Echter, de afwerking van zulke gerechten vraagt meestal professionele kennis en uitrusting.
Wij overleggen graag wat uw wensen zijn, en maken een voorstel op maat, al dan niet met begeleidende dranken, professionele kok(s) en discrete, ervaren kelners.
Zo kunnen wij doen waar we in geloven : u en uw gasten ten volle laten genieten van een gastronomische verwennerij.

Traiteur | Catering | Kok aan huis

Comments are closed.

Traiteur Bits and Bites | 3581 Beverlo - Beringen | 0475 92 61 89 | info@bits-and-bites.be

/* */